Басманският съд на руската столица Москва задържа за 2 месеца продуцента

...
Басманският съд на руската столица Москва задържа за 2 месеца продуцента
Коментари Харесай

Русия задържа за 2 месеца сътрудник на Навални

Басманският съд на съветската столица Москва задържа  за 2 месеца продуцента на осведомителната работа на организация " Ройтерс "  Константин Габов за издание на материали в YouTube канала NavalnyLIVE.

Това са съобщили за ТАСС от пресслужбата на съда.

Каналът " Навальный LIVE " е основан от съратниците на Алексей Навални и чиновници на учредената от него Фондация за битка с корупцията (ФБК) , приета за екстремистка организация в Руската федерация и неразрешена като такава.

" Продуцентът на осведомителната работа на осведомителната организация " Ройтерс " е упрекнат в осъществяване на закононарушение по част 2 на член 282.1 от Наказателния кодекс на Руската федерация (участие в екстремистка общност).

Публикувани са  снимка и видеоматериали в канала NavalnyLIVE в YouTube.  Съдът наложи задържане за период от 2 месеца, т.е. до 27 юни 2024 година ", сподели пресслужбата.
 Русия краткотрайно в профил духовник, отслужил панихида в памет на Навални
Русия краткотрайно в профил духовник, отслужил панихида в памет на Навални

Отец Дмитрий Сафронов няма право да извършва свещенически отговорности за три години

Припомняме, че това е следващ арест, обвързван с Навални, след гибелта на опозиционния водач. 

Руският православен духовник, отслужил панихидата за починалия съветски опозиционен водач Алексей Навални през март, бе отхвърлен от отговорности за интервал от три години. 

На 26 март хиляди участваха на възпоменателна работа , отслужена от отец Сафронов за Навални - най-яростният критик на президента Владимир Путин в Русия, който през февруари.Той бе заровен на 1 март в Москва.

Американските разследващи организации откриха, че  Навални да бъде погубен в арктическата наказателна колония през февруари.

Кремъл отхвърли да има нещо общо с кончината на Навални. Путин акцентира, че е бил подготвен да съобщи опозиционера на Запада при замяна на пандизчии, при изискване, че той в никакъв случай не се завърне в Русия.

Позовавайки се на източници, осведомени с проблема, WSJ твърди, че Путин най-вероятно не стои зад гибелта на Навални. Вашингтон обаче не освобождава съветския президент от цялостната отговорност за гибелта на Навални, като се има поради, че опозиционера е бил цел на съветските управляващи от години, лежал е в пандиза и е бил токсичен през 2020 година с нервнопаралитичен сътрудник.
 Христо Грозев чака още съветски
Христо Грозев чака още съветски " изстрели Навални " за шантаж на Запада

Да свалим родовите очила и да сме готови за най-лошия сюжет

в Ямало-Ненецкия окръг, където той излежаваше присъдата си. Президентът на Съединени американски щати. От Кремъл дефинираха тези изказвания като " безумни ".

След кончината на Навални пандизчии. на наказателната колония в Ямало-Ненецкия окръг.

Според издаденият смъртен акт. Повече от седмциа след гибелта на опозиционера Той бе заровен на 1 март в Москва.
 Владимир Путин назова по име Навални
Владимир Путин назова по име Навални

Предложили му Навални бъде сменен - " Ще го сменим, с цел да не се връща. Нека си седи там "
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР